Krém hátfájáshoz, Hátfájás – Rozmaring Krém

Szintetikus vagy természetes? Fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő krém kismamáknak

Milyen típusú gyógyszer az Aflamin krém és milyen betegségek esetén alkalmazható?

krém hátfájáshoz térdízületek, ahol kell kezelni

Az Aflamin krém hatóanyagának, az aceklofenáknak fájdalomcsillapító, gyulladásgátló és reuma-ellenes hatása van. Az aceklofenák krém formában való alkalmazása lehetővé teszi a gyulladásos, fájdalmas állapotok lokális helyi kezelését.

Hát- és derékfájás

Az Aflamin krém alkalmazható krém hátfájáshoz gyulladásos és fájdalmas folyamat lokális kezelésére, beleértve a sérüléses, illetve az akut és krónikus gyulladásos mozgásszervi betegségeket is, úgymint: ín, ínszalag, izom és ízületek gyulladása, például rándulás, túlerőltetés vagy zúzódás esetén, valamint hátfájásra, nyakfájásra és lágyrész-reuma lokalizált formáira, például: íngyulladás, teniszkönyök.

Keresse fel kezelőorvosát, ha tünetei 7 krém hátfájáshoz belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak. Tudnivalók az Aflamin krém alkalmazása előtt Ne alkalmazza az Aflamin krémet - ha allergiás az aceklofenákra vagy a gyógyszer 6. Az ilyen gyógyszerekre fellépő allergiás reakciók tünetei a következők lehetnek: asztma, sípoló légzés, légszomj, bőrkiütés vagy csalánkiütés, az arc vagy a nyelv megduzzadása, nátha.

Amennyiben az előbb felsorolt túlérzékenységi reakciók valamelyike már előfordult az Ön esetében, tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, és ne használjon Aflamin krémet!

Figyelmeztetések és óvintézkedések Az Aflamin krém alkalmazása előtt beszéljen kezelőorvosával, gyógyszerészével. Ügyeljen arra, hogy a készítmény ne kerüljön a szemébe.

Ha mégis belekerülne, bő tiszta vízzel azonnal öblítse ki a szemét.

Legolvasottabb

Keresse fel kezelőorvosát vagy az orvosi ügyeletet, ha panaszai a szemébe került krém kimosása után is megmaradnak. A krém nem használható irritált ekcémás, csalánkiütésesilletve sérült bőrfelületen, vagy nyílt sérülések esetén.

Ne használja olyan esetben, ha az alkalmazási felületen bármilyen más bőrelváltozás található. Igen ritkán súlyos bőrreakciókról, beleértve az esetleg végzetes kimenetelű exfoliativ dermatitisz, Stevens-Johnson szindróma és toxikus epidermális nekrolízis kialakulásáról számoltak be az aceklofenákhoz hasonló gyulladásgátlók alkalmazásával kapcsolatban.

krém hátfájáshoz az ízületi fájdalom minden ízületet sújt

Ezeknek az állapotoknak a fő tünetei: kiütés, viszketés, csalánkiütés, felhólyagosodott bőr és láz. Úgy tűnik, hogy a betegek krém hátfájáshoz kezelés korai szakaszában vannak kitéve ezen reakciók legnagyobb kockázatának, mivel az esetek többségében a reakció a kezelés első hónapjában jelentkezik.

Bőrkiütés vagy a túlérzékenység bármely egyéb jelének kialakulásakor az Aflamin krémmel történő kezelést meg kell szakítani.

Hátfájás – Rozmaring Krém

Gyermekek és serdülők Az Aflamin krém alkalmazása gyermekeknél nem javasolt. Egyéb krém hátfájáshoz és az Aflamin krém Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét a jelenleg vagy nemrégiben alkalmazott, valamint alkalmazni tervezett egyéb gyógyszereiről.

Bár ez idáig nincsenek adatok a hatóanyagnak más anyagokkal való lehetséges kölcsönhatásait illetően, de különösen a lítiummal, digoxinnal, antikoaguláns vérhígító gyógyszerekkel például acenokumarol, warfarinvízhajtókkal vagy fájdalomcsillapítókkal kezelt beteg esetében nem árt az óvatosság. Terhesség és szoptatás Ha Ön terhes vagy szoptat, illetve ha fennáll Önnél a terhesség lehetősége vagy gyermeket szeretne, a gyógyszer alkalmazása előtt beszéljen kezelőorvosával vagy gyógyszerészével.

krém hátfájáshoz csípőbetegség jeleit, mint kezelni

Terhesség és szoptatás alatt a készítmény alkalmazása nem ajánlott. A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és a gépek kezeléséhez szükséges képességekre Az Aflamin krém nem befolyásolja a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességeket.

Ágynyugalom, gyógyszer, krémek

Az Aflamin krém metil-parahidroxibenzoátot, propil-parahidroxibenzoátot és cetil-sztearil-alkoholt tartalmaz Az Aflamin krém metil-parahidroxibenzoátot E és propil-parahidroxibenzoátot E tartalmaz, melyek esetleg későbbiekben jelentkező allergiás reakciókat okozhatnak. Az Aflamin krém cetil-sztearil-alkoholt krém hátfájáshoz. Helyi bőr reakciókat okozhat például kontakt dermatitisz. Hogyan kell alkalmazni az Aflamin krémet?

Ezt a gyógyszert mindig pontosan a betegtájékoztatóban leírtaknak, vagy az Ön kezelőorvosa, vagy gyógyszerésze által elmondottaknak megfelelően alkalmazza. Amennyiben nem biztos az adagolást illetően, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.

A hát- és derékfájás kezelési lehetőségei

Az Aflamin krémet naponta 3 alkalommal kell alkalmazni a fájdalmas területen. Egyenletesen és enyhén dörzsölje be az érintett területet, annak nagyságával arányosan 1, grammnyi kb. A krémet csak külsőleg szabad használni, alkalmazása után kezet kell mosni, kivéve, ha a kezelt felület a kézen van. Vigyázni kell, hogy a krém szembe, szájba ne kerüljön.

krém hátfájáshoz lábízületi kezelés mágnesterápiával

A krém kötés alatt nem használható. Alkalmazása gyermekeknél és serdülőknél Az Aflamin krém alkalmazása gyermekeknél nem javasolt. Idősek Szokásos adagban alkalmazható. A kezelés időtartama Orvosi javaslat hiányában ne használja az Aflamin krémet 2 hétnél hosszabb ideig izom- és ízületi sérülések rándulás, húzódás, zúzódásilletve íngyulladás, valamint 3 hétnél tovább ízületi gyulladás kezelésére.

Betegtájékoztató

Forduljon krém hátfájáshoz, amennyiben a fájdalom vagy a gyulladás 7 napon belül nem javul vagy esetleg fokozódik. Ha az előírtnál több Aflamin krémet alkalmazott Az Aflamin krém túladagolásának tipikus tünetei nem ismertek.

Amennyiben mégis előfordul túladagolás vagy véletlen bevétel, forduljon kezelőorvosához vagy krém hátfájáshoz. Ha elfelejtette alkalmazni az Aflamin krémet Amennyiben elfelejtette a készítményt a megfelelő időpontban alkalmazni, pótolja, amilyen gyorsan csak lehet. Ezután várja meg a tervezett alkalmazás következő időpontját és krém hátfájáshoz a krémet a javasolt adagban. Ne alkalmazzon kétszeres adagot a kihagyott adag Aflamin krém pótlására.

Ha bármilyen további kérdése van a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.

Zárt baleseti sérülések (rándulás, ficam, ütés)

Lehetséges mellékhatások Mint minden gyógyszer, így ez a gyógyszer is okozhat mellékhatásokat, amelyek azonban nem mindenkinél jelentkeznek. Kivételes esetekben a bárányhimlő varicella fertőzés súlyos bőr- és lágyrész fertőzésekkel járó szövődményeinek előfordulásáról számoltak be NSAID-kezeléssel összefüggésben.

Alultápláltságot jelent.

Nem krém hátfájáshoz mellékhatások ember közül legfeljebb 1-nél jelentkezhet : Krém hátfájáshoz reakciók előfordulhatnak. Bőrpír és viszketés léphet fel, mely tünetek azonban a kezelés megszakításakor megszűnnek.

Ritka mellékhatások 1 ember közül legfeljebb 1-nél jelentkezhet : Bőrirritáció. Nagyon ritka mellékhatások 10 ember közül legfeljebb 1-nél jelentkezhet : Súlyos bőrreakciók: bőrpírral és hólyagképződéssel járó bőrkiütések: Steven-Johnson szindróma és toxikus epidermális nekrolízis lásd 2.

Mellékhatások bejelentése Ha Önnél bármilyen mellékhatás jelentkezik, tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Ez a betegtájékoztatóban fel nem sorolt bármilyen lehetséges mellékhatásra is krém hátfájáshoz.

krém hátfájáshoz metatarsalis artrosis tünetek

A mellékhatásokat közvetlenül a hatóság részére is bejelentheti az V. A mellékhatások bejelentésével Ön is hozzájárulhat ahhoz, hogy minél több információ álljon rendelkezésre a gyógyszer biztonságos alkalmazásával krém hátfájáshoz. Hogyan kell az Aflamin krémet tárolni? A gyógyszer gyermekektől elzárva tartandó!

Friss hírek

Legfeljebb 25C°-on tárolandó. A termék felbontás után maximum 30 napig használható fel. A dobozon feltüntetett lejárati idő Felhasználható után ne alkalmazza ezt a gyógyszert. A lejárati idő az adott hónap utolsó napjára krém hátfájáshoz. Semmilyen gyógyszert ne dobjon a szennyvízbe vagy a háztartási hulladékba.

A hát- és derékfájás megelőzése

Kérdezze meg gyógyszerészét, hogy mit tegyen a már nem használt gyógyszereivel. Ezek az intézkedések elősegítik a környezet védelmét. A csomagolás tartalma és egyéb információk Mit tartalmaz az Aflamin krém? Milyen az Aflamin krém külleme és mit tartalmaz a csomagolás? Küllem: Fehér krém. Csomagolás: 60 g krém alumínium membránnal és polietilén csavaros kupakkal lezárt tubusban.

Lehet, hogy érdekel