Ízületi rezgéskezelés

Tibeti hangterápia, rezgésterápia

Facebook Tibeti hangterápia, rezgésterápia A hangokat ősidők óta használja az emberiség gyógyítás céljából. Évezredek óta hívják segítségül a test és a tudat egységének megteremtéséhez a mantrák, imák, zenék hallgatása, recitálása által.

ízületi rezgéskezelés térd artritisz kezelési tünetek

A rezgés elsősorban a testünkben található rendkívül jó éltető és közvetítő közegen, a vízen keresztül hat. A víz testünk ízületi rezgéskezelés pontján megtalálható, így a rezgésen keresztül sejtszinten, a sejtmembránt megmozgatva az egész szervezetben egy nagyon erőteljes anyagcsere-folyamatot indít el.

Ezáltal olyan helyekre is ízületi rezgéskezelés hatni, mint a csontok üreges részei és az ízületek, a véráramon és a nyirokrendszeren keresztül pedig minden szervre.

ízületi rezgéskezelés alhasi és derékfájdalom terhesség elején

Képes a ízületi rezgéskezelés területeket ismét a véráramba visszaállítani, s szépen, fokozatosan feloldani a fizikai blokkokat. Másrészt a fizikai test energetikai rendszerét segíti, elsősorban csakráinkat, amelyek szervezetünket megfelelő rezgésszámú életerő-energiával látják el.

ízületi rezgéskezelés az ízület oldalsó belső ligamentumának trauma

A hangok a testben megtalálható durva és finom energiákat szinte átmossák, kicserélik, feltöltik, erőteljes energiacsere-folyamatot indítanak el. A hangtálak hangjai ezen túlmenően a nyugodt lebegő ritmusaival hatnak ránk, és harmonizálják testünket, lelkünket.

A hangterápia fontosabb hatásai: Stressz okozta feszült állapotok oldódása,félelemoldás Légzés javulása, ízületi rezgéskezelés Immunrendszer felerősödése, öngyógyító folyamatok beindulása Energiablokkok oldódása Nyak, váll, hát, deréktáji izomfájdalmak enyhülése, megszűnése Fejfájás, alvászavarok elmúlása Emésztési szabályozás, alhasi görcsök oldódása Keringési zavar, magas vérnyomás helyreállítása Stressz, rohanó életmód okozta feszültségek oldására Érrendszeri problémákra.

ízületi rezgéskezelés a térd 2. stádiumának artrózisának kezelése

Lehet, hogy érdekel