Kondroitin balzsam

Ízület, Porcerő, Csonterő - BioNagyker webáruház

Olyan elváltozás, mely sejtszintű és szöveti folyamatokat elindulva  megváltoztatja a porcszövet mikrokörnyezetét.

A működő szövetek sejtjei nem tapadnak szorosan egymáshoz, köztük sejt közötti tér található, melyet támasztószövet tölt ki. A támasztószöveteknek két fő alkotója van: a rugalmas elasztikus rostok és a glükozamin. A rugalmas rostok keresztül-kasul futva térhálós szerkezetet hoznak létre, ami az adott szövetféleség vázát alkotja.

Az ízületi  felszín először gödrössé és egyenetlenné válik, majd a porcszövet elpusztul. Indító tényező lehet például, egyetlen ízület vagy akár egész  ízületcsoport tartós túlterhelése, anyagcsere betegségek, heveny vagy krónikus sérülés.

kondroitin balzsam

Az ízületi porc ízületi felszínek  folyamatos leépülését és szövetpusztulását jelenti. Ami miatt a  porc rugalmatlanná válik.

  1. Ízületi fájdalom és allergiás kiütés
  2. Litoterápiás ízületi kezelés

Az idő előrehaladásával  az adott ízületet alkotó csontvégek szerkezete is megváltozik. Egy idő után ez már a röntgenfelvételi képen is kenőcsízület csípőízület. A kopásos ízület terhelésekor  fokozódó fájdalom jelentkezik.

kondroitin balzsam

Az ízületi fájdalmat a beteg reggel  érzi a legfájdalmasabbnak  egészen addig  amíg az ízületei be nem járatódtak reggeli indulási fájdalom. Az ízületi porc valamilyen ok miatt megkezdődő leépülése fiatal és idősebb korban egyaránt kezdődhet, de 60 éves kor körül a népesség kb.

A zöldkagyló balzsam hatóanyagai segíthetnek az izommerevség, izomfeszülés oldásában. Zöldkagyló Azoknak, akiknek fájdalmat okoz a guggolás, a hajolgatás, térdek hajlítása, fájdalmat éreznek a könyökükben, kézfejükben, a boka ízületeinél, érdemes étrendkiegészítőként fogyasztani természetes glükozaminoglikán-tartalmú zöldkagyló-kivonatot. Kimagasló arányban tartalmaz glükozaminoglikánt, amely az ízületek kenőanyagának egyik legfontosabb vegyülete.

Az esetek nagy részében eleinte panaszmentesen zajlik a folyamat, de az is előfordul, hogy már kezdetben erős fájdalom jelentkezik. A szervezet az erős fájdalom ellen úgy védekezik, hogy a terhet egy szomszédos ízületnek adja át.

kondroitin balzsam

Gyakori pl. Az izom- és a csontszöveteknek jó a vérellátása, ezért ezek gyorsan regenerálódnak.

A Crystal Complex Rheumato kapszula hatása és alkalmazása Ízületi gyulladások, ízületi kopások ellen!

A porcszövetnek nincs kondroitin balzsam vérellátása, kondroitin balzsam gyógyulása  jóval hosszabb időt vesz igénybe. Több mint 70 készítmény a porcok védelmére! Számos étrend kiegészítő termék jelent meg olyan összetétellel, melyek a proteoglikánok termelődését segíthetik elő.

A Freedom Aloe Vera gél segített a derék fájdalmam enyhíteni

Összetételüket tekintve tartalmaznak: kondroitin szulfátot, glükózamint, msmt, zöldkagyló kivonatot, cápaporcot. Egyes termékek kurkumint, halolajat, boswellint, és fontos ásványi anyagokat és vitaminokat.

kondroitin balzsam

Zöldkagyló kivonatot tartalmazó termékek.

Lehet, hogy érdekel